Przepis na PASTA OSTRA GÓRSKA


 


Przepis na PASTA OSTRA GÓRSKA :




przepisy na Ciasta Przepisy na Ciasta
przepisy na Desery Przepisy na Desery
przepisy na Drób Przepisy na Drób
przepisy na Dziczyznę Przepisy na Dziczyznę
przepisy na Inne mięso Przepisy na Inne mięso
przepisy na Napoje Przepisy na Napoje
przepisy na Potrawy jednogarnkowe Przepisy na Potrawy jednogarnkowe
przepisy na Potrawy mączne i zbożowe Przepisy na Potrawy mączne i zbożowe
przepisy na Potrawy mleczne Przepisy na Potrawy mleczne
przepisy na Potrawy z grzybów Przepisy na Potrawy z grzybów
przepisy na Potrawy z jaj Przepisy na Potrawy z jaj
przepisy na Przekąski Przepisy na Przekąski
przepisy na Ryby i owoce morza Przepisy na Ryby i owoce morza
przepisy na Sałatki Przepisy na Sałatki
przepisy na Sosy Przepisy na Sosy
przepisy na Wieprzowinę Przepisy na Wieprzowinę
przepisy na Wołowinę Przepisy na Wołowinę
przepisy na Zupy Przepisy na Zupy

Przepis na PASTA OSTRA GÓRSKA

Składniki :

10 dag sera twarogowego,
3 łyżki margaryny,
20 dag bryndzy owczej,
5 dag koncentratu pomidorowego,
sól,
cukier,
gałązki zielonej pietruszki
liście sałaty

Przepis :

Ser twarogowy rozetrzeć z margaryną, dodać bryndzę, koncentrat pomidorowy oraz przyprawy i dobrze wyrobić. Następnie formować zgrabne kule, układać je na półmisku, najlepiej na listkach sałaty. Udekorować zieloną pietruszką. Podawać do pieczywa.


Super przepis na PASTA OSTRA GÓRSKA
Copyright [c] przepisy-kulinarne.rky.pl -> Przepisy kulinarne

 

biblia

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na zapis i odczyt plików cookies wg ustawień przeglądarki.

Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu i polityki prywatności.

Zobacz też zasady wysyłki i kontakt.

© 2021-2025 Rycerze Klawiatury