Przepis na Żeberka jarmarczne duszone 20 min


 


Przepis na Żeberka jarmarczne duszone 20 min :




przepisy na Ciasta Przepisy na Ciasta
przepisy na Desery Przepisy na Desery
przepisy na Drób Przepisy na Drób
przepisy na Dziczyznę Przepisy na Dziczyznę
przepisy na Inne mięso Przepisy na Inne mięso
przepisy na Napoje Przepisy na Napoje
przepisy na Potrawy jednogarnkowe Przepisy na Potrawy jednogarnkowe
przepisy na Potrawy mączne i zbożowe Przepisy na Potrawy mączne i zbożowe
przepisy na Potrawy mleczne Przepisy na Potrawy mleczne
przepisy na Potrawy z grzybów Przepisy na Potrawy z grzybów
przepisy na Potrawy z jaj Przepisy na Potrawy z jaj
przepisy na Przekąski Przepisy na Przekąski
przepisy na Ryby i owoce morza Przepisy na Ryby i owoce morza
przepisy na Sałatki Przepisy na Sałatki
przepisy na Sosy Przepisy na Sosy
przepisy na Wieprzowinę Przepisy na Wieprzowinę
przepisy na Wołowinę Przepisy na Wołowinę
przepisy na Zupy Przepisy na Zupy

Przepis na Żeberka jarmarczne duszone 20 min

Składniki :

Kuchnia z szybkowaru
90 dag żeberek wieprzowych
1 łyżka mąki
6 dag tłuszczu
3 spore cebule
1 kiszony ogórek
sól i majeranek do smaku

Przepis :

Żeberka posolić, posypać mąką i obrumienić na rozgrzanej w szybkowarze połowie tłuszczu. Włożyć do żeberek oczyszczoną i pokrojoną cebulę i też zrumienić. Wlać 1,5 szklanki wody, zamknąć szybkowar i ogrzewać 20 minut od momentu przekroczenia progu ciśnienia wewnętrznego. Po tym czasie szybkowar otworzyć, doprawić wywar zasmażką z mąki i reszty tłuszczu, włożyć obrane i pokrojone w drobną kosteczkę ogórki, wsypać majeranek i ewentualnie dosolić.


Super przepis na Żeberka jarmarczne duszone 20 min
Copyright [c] przepisy-kulinarne.rky.pl -> Przepisy kulinarne

 

biblia

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na zapis i odczyt plików cookies wg ustawień przeglądarki.

Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu i polityki prywatności.

Zobacz też zasady wysyłki i kontakt.

© 2021-2025 Rycerze Klawiatury